Udstyr til fremstilling af metalpulver

Nu bruges forstøvningsudstyret i vid udstrækning til at producere forskellige metalpulvere, der er inert gasforstøvning, tætkoblet gasforstøvning, vandforstøvning og EIGA gasforstøvningsudstyr at vælge imellem.

Forstøvning af inert gas

Ikke-jernholdige metalpulvere fremstilles på en række forskellige måder.Den mest betydningsfulde af disse er en anden forstøvningsproces, denne gang ved at bruge en inert gas som forstøvningsvæske.Ved forstøvning af inert gas er den producerede partikelform afhængig af den tid, der er til rådighed for overfladespændingen til at træde i kraft på de smeltede dråber før størkning, og hvis der anvendes en gas med lav varmekapacitet (nitrogen og argon er mest almindelige), er denne tid resulterer i udvidede og sfæriske pulverformer.

Kugleformede pulvere er særligt nyttige ved varm isostatisk presning, hvor grøn styrke ikke er et problem, men den indledende pakningstæthed af pulveret i beholderen er betydelig.

mppe

Tætkoblet gasforstøvning

Forstøvningsdysedesignet kan give enten frit fald eller tætkoblet forstøvning.Ved tætkoblet (eller indesluttet) forstøvning justeres udformningen af ​​hældedysen og forstøvningshovedet, således at indfalden af ​​gasstrålerne og den smeltede strøm sker umiddelbart under udgangen af ​​dysen med lille eller ingen frit faldshøjde.Denne variant af forstøvningsteknologi har vist sig særlig anvendelig til fremstilling af fine pulvere til en række anvendelser, herunder metalsprøjtestøbning.

Vandforstøvning

Drevet af tendensen til højere tæthedsniveauer i PM-strukturdele som et middel til at øge ydeevnen, er jernsvampepulvere i stigende grad blevet erstattet af pulvere fremstillet ved vandforstøvning.

EIGA Titanium Powder Gas forstøvning

Udstyret anvender højtryksgasforstøvningsmetode til fremstilling af titaniumpulver og uden digel ved smeltning.Pulveret har god sfærisk form og høj renhed.Udstyret bruges i vid udstrækning til fremstilling af 3D-printpulver til rumfart, bil, havskib, medicinsk, national forsvarsindustri og så videre.

Vores fabrik kan levere alle typer metalpulverforstøvningsudstyr, lille laboratorietype gasforstøvningsudstyr og gasforstøvningsudstyr med stor kapacitet, VIGA gasforstøvningsudstyr og EIGA gasforstøvningsudstyr.


Indlægstid: Jul-01-2019