panas dianjurkeun

Zhu Zhou SHUANGLING téhnologi CO., LTD.

Mesin induksi pipe Bending

Bending pipa keur Industri Nuklir, Industri Minyak jsb

panas dianjurkeun

Metal bubuk Gas ATOMIZATION alat

Nasional tinggi-téhnologi perusahaan

Cina Nuklir kakuatan Industri parabot supplier

Cina Aerospace parabot supplier

Cina Nasional konci laboratorium pasangan